ABONAMENT VIP

Abonamentul include un tratament facial de curățare și hidratare intensă și 2 ședințe lunare de întreținere corporală ( 2 ședințe Vacuum Shape 2 zone și 2 ședințe de Presolimfodrenaj)

 

Abonamentul VIP a fost conceput pentru un tratament complet facial și corporal de întreținere, acesta include :

1. ESTETICĂ FACIALĂ:

Tratament de curățare și hidratare profundă cu seruri specifice adaptate la nevoile fiecărui tip de ten.

Microdermabraziune
Oxigen Hiperbaric de puritate 98%

Beneficiile tratamentului:

Oxigenarea pielii înseamnă revascularizarea acesteia, ceea ce presupune că celula își redobândește sănătatea inițială, iar pielea devine mai tonică și mai luminoasă.

Masca Led cu Oxigen
2. REMODELARE CORPORALĂ
Vacuum Shape

Această procedură combină 3 tehnologii puternice care lucrează concomitent asupra zonei de tratament:

 

Radiofrecvență bipolară – încălzește dermul până la 20 mm adâncime, producând astfel contracția fibrelor de colagen și stimulând formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migrează spre suprafață, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii.

 

Infraroșu – razele infraroșii încălzesc țesutul până la 3 mm adâncime, stimulând astfel resorbția edemelor, aducând mai mult oxigen și un schimb celular îmbunătățit în timpul tratamentului.

 

Vacuum pulsat – stimulează circulația limfatică și venoasă și ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin; reușește să spargă micro și macro nodulii celulitici, contribuind la obținerea unor rezultate optime.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI VACUUM SHAPE
Presolimfodrenaj

Aparatul de presolimfodrenaj acționează prin compresia aerului în camerele de tratament, având rezultate în pierderea greutății și  îmbunătățirea circulației sangvine, accelerează microcirculația și ajută la detoxifierea corpului prin eliminarea substanțelor nocive din organism. Tratamentul de presodrenaj limfatic este folosit în tratarea  insuficienței sistemului venos și limfatic cât și pentru îmbunătățirea următoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor și retenția de apă în țesuturi. Presoterapia reactivează circulația sanguină și limfatică, stimulând drenajul și implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism.

Aceasta este o procedură antistres, relaxantă, cu rezultate deosebite asupra organismului.

Programează-te completând formularul de mai jos:​