Condiții pentru a beneficia de următoarele servicii:

Condiții de Utilizare a Abonamentelor Lunare

 1. Plata și Prezența: Abonamentul trebuie achitat în avans pe o lună și necesită prezența consecutivă lunară a abonatului, cel puțin odată. Prețul abonamentului este pentru o ședință de tratament. La fiecare ședință se poate plăti cu prețul abonamentului pentru tratamentul adecvat tenului și stabilit la început cu esteticiana. Abonamentul nu este transmisibil.
 2. Consecințe ale Neprezentării: Neprezentarea la tratament într-o lună la cel puțin o ședința de tratament, determină pierderea avansului plătit. Pentru a continua utilizarea abonamentului, este necesară plata unui nou avans.
 3. Nereturnabilitatea Avansului: Avansul plătit nu este refundabil și nu poate fi utilizat pentru achitarea tratamentelor sau produselor în cazul renunțării la abonament în luna următoare. Avansul este destinat exclusiv menținerii calității serviciilor și asigurării unui preț preferențial pentru clienții fideli pe durata contractată.
 4. Modificarea Prețurilor: Exia Beauty Center își rezervă dreptul de a modifica prețurile abonamentelor la începutul fiecărui an calendaristic. Acestea se vor face publice pe sit-ul oficial.
 5. Valabilitatea Prețului: Prețul abonamentului este valabil până la sfârșitul fiecărui an calendaristic.

Condiții de Utilizare a serviciilor pentru Pachetele de Tratamente faciale săptămânale

 1. Plată și Programare: Plata integrală pentru pachet se efectuează la primul tratament. Tratamentele sunt programate săptămânal și odată stabilite la achiziție, datele ședințelor nu pot fi modificate. Neprezentarea la o ședință planificată rezultă în pierderea acesteia.
 2. Pachetul de 6 ședințe: Pachetul constă în 6 ședințe faciale săptămânale ce trebuie completate într-un termen de maxim 60 de zile de la achiziție. Nefinalizarea ședințelor în acest interval duce la pierderea ședințelor neutilizate.
 3. Pachetul de 10 ședințe: Acest pachet include 10 ședințe faciale săptămânale care trebuie efectuate într-un interval de maxim 90 de zile de la data achiziției. Nerealizarea ședințelor în termenul stabilit conduce la pierderea ședințelor rămase.

Condiții de Utilizare pentru Pachetele de Tratamente Corporale

(Tehnologii: Tonix, VacuumShape, NeoSlim, GlowSkin, Presolimfodrenaj, Vela, Endoroller, RadioFrecvență, Cavitație, etc...)

 1. Plata și Frecvența ședințelor: Pachetele se achită integral la primul tratament și se efectuează bisăptămânal, câte o ședință.
 2. Programarea ședințelor: Programările sunt stabilite de comun acord la momentul achiziției și nu pot fi modificate ulterior. Neprezentarea la o ședință programată duce la pierderea acelei ședințe fără posibilitatea recuperării.
 3. Pachetul de 6 ședințe: Acest pachet prevede efectuarea a 6 ședințe tratamente corporale într-un interval de maxim 30 de zile de la achiziție. Nerealizarea ședințelor în acest interval conduce la pierderea oricăror ședințe neefectuate.
 4. Pachetul de 10 ședințe: Tratamentele corporale incluse în acest pachet trebuie efectuate într-un interval de maxim 60 de zile de la data achiziției. Neefectuarea tuturor ședințelor în acest termen rezultă în pierderea ședințelor rămase.

Respectarea programării ședințelor săptămânale sau bisăptămânale, precum și a termenelor stabilite de 30, 60 sau 90 de zile, este esențială pentru obținerea rezultatelor dorite în cadrul tratamentelor noastre.

Aceste intervale sunt stabilite pe baza protocoalelor clinice care asigură maximizarea eficacității tratamentelor. Continuitatea și regularitatea ședințelor contribuie semnificativ la procesul de tratament, permițând produselor și tehnicilor aplicate să funcționeze în mod optim.

Neefectuarea tratamentelor în intervalul recomandat sau nerespectarea tuturor recomandărilor făcute de specialiștii noștri poate diminua semnificativ eficacitatea acestora, compromițând rezultatele finale promise.

Prin urmare, este vital ca aceste indicații să fie urmate cu strictețe pentru a asigura succesul tratamentului. În caz contrar, nu ne asumăm responsabilitatea pentru obținerea rezultatelor anticipate.