CONSULTUL GRATUIT

La Exia Beauty Center  oferim consultul gratuit în Estetică facială și Remodelare corporală

Imagine decor interior

Consultul în Estetică facială și Remodelare corporală este o evaluare a clientei si are drept scop consilierea clientei și recomandarea procedurilor cosmetice ideale pentru ea.           

La Exia Beauty Center toate clientele beneficiază GRATUIT de un consult în cadrul Centrului pentru a cunoaște problemele fiecărei cliente în parte, pentru a ști ce vă deranjează și a putea face o recomandare personalizată de tratament.

De asemenea, specialiștii noștri vor furniza informații astfel încât, dumneavoastră ca și clientă să înțelegeți cum funcționează pielea dumneavoastră corelat bineînțeles cu îngrijirea ei din interior către exterior printr- un regim corespunzător de viață (alimentație echilibrată, hidratare, mișcare, odihnă, îngrijirea zilnică a corpului etc.)

În cadrul procedurilor și tratamentelor non invazive pe care le oferim, lucrăm cu aparatură destinată medicinii estetice deoarece sunt sigure și eficiente iar rezultatele se văd înca de la prima ședință.

Evaluarea facială

Fiecărei cliente i se va completa o fișă cosmetică în care asistenta medicală va urmări:

În cadrul examenului cosmetic gratuit se analizează dacă clienta prezintă alergii sau sensibilitate a tenului la anumite ingrediente sau produse și trebuie observate anumite imperfecțiuni de formă și culoare a tenului toate acestea pentru a alege produse și tehnici adecvate tipului de ten.

Toate aceste informații sunt notate în fișa clientei și în funcție de acest aspect se va indica și tratamentul corespunzător cu produse dermato-cosmetice și aparatură de specialitate.

Imagine reprezentativa
Imagine reprezentativa

Evaluarea corporală

Evaluarea corporală este efectuată de către asistenta medicală, aceasta va realiza  cu ajutorul analizelor corporale care va oferi date reale de cântărire și măsurare a masei corporale.

Trebuie sa ținem cont că fiecare persoană în parte este unică și datorită acestui fapt este normal să reacționăm diferit la tratamentele pe care le urmăm. De aceea este esențial în momentul în care avem o problemă de care dorim să scăpăm să aplicăm tratamentul adecvat.

Se completează Fișa de client de specialist cu toate datele de mai jos:

Analiza corporală durează 20-30 minute și în urma acestei analize asistenta medicală va recomandă tratamentul cel mai potrivit pentru a avea rezultatele mult dorite.

Beneficiul acestor investigații permite personalizarea tratamentelor.

Toate tratamentele recomandate personalizat de specialiștii noștrii, sunt discutate cu clienta, sunt explicate pentru a înțelege necesitatea și rezultatele care sunt vizate,  pentru a ințelege toate etapele care trebuiesc parcurse, pentru a se ajunge la obiectivele stabilite în mod real de comun acord.

Totul, însă, depinde de fiecare persoană în parte dat fiind că fiecare organism are mecanismul propriu de reacție la stimuli exterior și interior.

Va invităm să vă programați la un CONSULT GRATUIT apelând: 0728 786 611.