Evenimente

ZIUA PORȚILOR DESCHISE

Rutina zilnică de îngrijire a tenului

Primul eveniment marca Exia Beauty Center a fost încărcat de emoții pozitive. Ne-am trezit dis de-dimineață gata pentru a învăța să fim frumoase. Și îngrijite, cum numai o invitată specială ca Olga Kiriloff ne poate învăța.

Dar ce ne-am mai distrat! Și câte am mai învățat!

Invitata noastră dragă

Olga este ambasadoare Eberlin, marcă spaniolă de biocosmetice. Dacă vi se pare cunoscut numele mărcii, se poate să-l fi văzut în centrul nostru. Lucrăm deseori cu produsele de calitate superioară Eberlin. Olga fiind o prezență activă, ca noi, în domeniul beauty, ni s-a părut persoana ideală pentru ziua porților deschise. Și nu am dat greș! Ne-a transmit cu drag toate câte le cunoaște, secretele și modurile în care să ne răsfățăm pielea. Rutina noastră de îngrijire a fost îndrumată avizat și a avut numai de câștigat. Fiecare și-a găsit produsele cosmetice potrivite și modurile de utilizare favorite.

Cristina Peleș, specialista nostră în estetică facială și remodelare corporală, ne-a prezentat aparatele care creează și întrețin frumusețea. Atât cea a chipului, cât și cea a trupului. A prezentat tuturor pașii unui tratament cosmetic profesional. Fiindcă fiecare merită să beneficieze de asemenea proceduri non-invazive fără temeri. 

Surprizele și atmosfera evenimentului

Surpriza cea mai dinamică a evenimentului a fost seminarul de îngrijire. Îndrumate de Cristina și Olga, participantele și-au redescoperit tenul în fața oglinzii prietenoase. Olga ne-a dezvăluit avantajele produselor calitative pentru noi, eficiente pe termen lung. S-a lăsat cu râsete, întrebări care și-au găsit răspunsul și schimbări numai în bine ale îngrijirii personale.

A doua surpriză a fost tombola cu vouchere în valoare de 100 ron. Tombola noastră a avut două fericite câștigătoare. Ele au fost imediat atrase de o programare, la tratamente faciale, ca Mezoterapia, Microdermabraziunea, Hifu, sau de remodelare corporal, Vela, Vacuumshape și Cavitație. Și pentru că ne îndrăgim publicul, fiecare participantă a beneficiat de o reducere de 50% la toate tratamentele achiziționate. Ei, da, agenda ni s-a încărcat rapid, așa este.

Evenimentul Ziua Porților Deschise reprezintă startul unei serii de evenimente la care toți sunteți așteptați. De la A la Z, încercăm să descoperim tainele frumuseții. Și pentru că frumusețea este complexă, avem tematici noi de fiecare data. Ne-a plăcut tuturor ziua aceasta, o sărbătoarea ca la carte a frumuseții. Abia așteptăm să vă prezentăm următoarea ocazie de a participa la un eveniment Exia Beauty Center Cele 8 participante au reprezentat numărul limită pentru care s-a desfășurat acest eveniment.

Locurile sunt limitate de obicei, deoarece dorim ca oricine sosește să beneficieze de atenție și informație în mod egal. Distracția a durat aproximativ 3 ore, 3 ore pline. Doar cu promisiunea de a ne revedea, ne-am luat o prăjiturică pentru drum și ne-am spus la revedere.