De ce să alegem EndoRoller

EndoRoller reprezintă o inovație în domeniul terapiilor estetice și terapeutice, utilizând un dispozitiv avansat echipat cu cilindri compresivi. Aceștia rotesc și vibrează, aplicând microvibrații pe zonele tratate. Acest proces nu doar că stimulează circulația sanguină și limfatică, dar favorizează și drenajul limfatic, contribuind la eliminarea depozitelor de grăsime. Mai mult, prin stimularea fibroblastelor, EndoRoller sprijină producția de colagen și elastină, esențiale pentru menținerea elasticității și fermității pielii.

În lupta cu celulita și “cojile de portocală”

EndoRoller este eficient în combaterea celulitei și în reducerea aspectului de „coajă de portocală”, modelând conturul corpului și eliminând depozitele de grăsime. Această metodă este, de asemenea, recunoscută pentru îmbunătățirea tonusului și texturii pielii. Pe lângă beneficiile estetice, EndoRoller este utilizat în ameliorarea durerilor musculare și a rigidității articulare, având rol și în terapiile de relaxare și recuperare musculară.

Pentru cine este Endoroller

Procedura se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care doresc să îmbunătățească aspectul estetic al pielii sau să trateze probleme specifice precum celulita sau retenția de apă. De asemenea, este ideală pentru persoanele activ fizic, care caută o metodă eficientă de recuperare musculară.

O sesiune tipică de EndoRoller variază între 30 și 60 de minute, în funcție de zona tratată și de specificul problemei. Tratamentul începe cu o consultație inițială pentru evaluarea necesităților și stabilirea unui plan de tratament personalizat. Se aplică un ulei sau cremă pe zona tratată, urmat de utilizarea dispozitivului prin diverse faze de intensitate a vibrațiilor pentru stimulare maximă.

Ce visăm și ce obținem

Clientele pot observa îmbunătățiri ale texturii pielii, o reducere a celulitei și un contur corporal mai definit, de obicei după 10-15 sesiuni, cu îmbunătățiri progresive. Este important să se discute deschis despre așteptările în cadrul consultului inițial pentru a seta obiective realiste și a primi cele mai bune recomandări.

Contraindicații

Printre contraindicațiile pentru această procedură se numără condiții inflamatorii, infecții virale, dermatologice sau bacteriene, disfuncții ale coagulării sângelui, tromboză venoasă profundă, varice inflamate, tromboflebită, utilizarea anticoagulante, patologii cardiace grave, prezența unui pacemaker, terapie antineoplazică recentă și intervenții chirurgicale recente, printre altele.

Nu există o perioadă de recuperare necesară post-procedură, permițând clienților să-și reia activitățile obișnuite imediat. Este recomandată menținerea unei hidratări adecvate și urmarea unui regim alimentar echilibrat pentru a maximiza efectele procedurii.

Tratamente complementare și frecvența ședințelor

EndoRoller poate fi combinată cu alte tratamente estetice pentru rezultate îmbunătățite. Frecvența ședințelor este adaptată individual, putând varia de la 2-3 zile la o dată pe săptămână pentru întreținere, în funcție de răspunsul individual și recomandările specialistului.

Această procedură modernă și eficientă oferă soluții valoroase pentru îmbunătățirea estetică și funcțională a pielii, fiind o opțiune ideală pentru cei care doresc să combine terapii de wellness cu tratamente estetice.

Share